8 Tips om je zekerder te voelen in jouw strakke zwembroek!

De strakke zwembroek is weer helemaal terug van weg geweest. Nog niet alle mannen durven deze nieuwe modetrend te volgen, wij gaan je daarbij helpen. In dit artikel geven we je 8 tips om je nog zekerder te voelen in jouwe hippe en trendy strakke zwembroek.

Tip 1: Recht je rug

De belangrijkste tip van al onze tips is misschien wel deze tip, recht je rug en sta je mannetje! Door goed rechtop te gaan staan zie je er een stuk zelfverzekerder uit. Een ander voordeel van het lopen met een rechte rug, je ziet er meteen een stuk slanker en afgetraind uit.

De beste manier om met een rechte rug te lopen is het naar achter trekken van jouw schouders. In het begin zal je hier erg op moeten letten, maar na een tijdje gaat dit helemaal vanzelf.

Tip 2: Hydrateer je huid

Nee, het goed laten hydrateren van je huid is niet alleen voor vrouwen. Door de koude maanden heeft jouw huid behoorlijk wat moeten doorstaan. Drink daarom voldoende water en zorg dat je huid niet de kans krijgt om uit te drogen. Smeer de huid dus goed in met bodylotion.

Tip 3: Kies de perfecte strakke zwembroek

Er zijn veel verschillende soorten zwembroeken te vinden op de markt. Er zijn bijvoorbeeld strakke zwemboxers, zwemslips, jammers of wijde zwemshorts te vinden. Kijk goed in welke zwembroek jouw lichaam het beste tot zijn recht komt. Kies bijvoorbeeld voor een strakke zwembroek met een goede pasvorm. Vaak zijn deze wel iets duurder, maar de zwembroek neemt ook de juiste vormen aan rondom je lijf.

Tip 4: Met of zonder vacht?

Draag je als man je zwembroek met of zonder vacht? De modetrend laat zien dat 2019 het jaar is van de kale man. Ook als man zijnde mag je in 2019 jouw hippe en trendy zwembroek dragen zonder vacht. Waxen zorgt voor het beste en gladste resultaat.

Tip 5: Zorg voor een bruin lichaam

Ga je naar het strand of naar het zwembad? Zorg voor een lekker bruin lichaam. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een zonnebankstudio of gebruik zelfbruiner. Met een bruiner lichaam komen de kleuren van jouw badmode beter tot zijn recht.

Tip 6: Zorg voor een platte buik

Neem niet meteen een sprint naar de sportschool, maar denk aan wat je eet. Er zijn voedingsmiddelen die zorgen voor een opgezwollen buik en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt bijvoorbeeld het beste eten met veel zout vermijden, dit zorgt namelijk voor het vasthouden van vocht. Bonen en uien zorgen weer voor darmgassen en dit zorgt weer voor een opgezwollen buik.

Drink bijvoorbeeld geen Fanta of andere koolzuurhoudende dranken, maar kies voor water. Water zorgt ervoor dat je buik niet opzwelt.

Tip 7: Voel je vrij en wees jezelf, geniet!

Een lekkere vakantie of een dagje zwemmen moet vooral een leuke belevenis zijn. Het belangrijkste is om vooral jezelf te zijn en je niet al te druk te maken over andere mensen. Je bent niet de enige die een strakke zwembroek draagt, het is de modetrend van 2019 en jouw lichaam mag er zijn! Wees blij met jezelf, dit straal je namelijk ook uit.

Tip 8: Combineer je zwembroek

Ben je toch onzeker over het dragen van jouw nieuwe zwemboxer of zwemslip in het openbaar? Combineer deze dan met een zwemshort. Draag je strakke zwembroek onder je zwemshort en trek de zwemshort uit wanneer je eraan toe bent. Op deze manier bepaal jij het moment dat je overstapt op het dragen van een strakke zwembroek en kun je wel alvast wennen aan het gevoel van het dragen van deze nieuwe badmode.

♥ LET OP: In sommige landen is een wijde zwembroek niet toegestaan, lees in dit artikel hier meer over.

Foto bij Wishy.nl

Durf je te kiezen voor een sexy strakke zwembroek?

Durf jij te gaan voor een sexy strakke zwemboxer of strakke zwemslip? Wij hebben verschillende zwembroeken voor mannen en jongens, direct online te bestellen.