Camping Le Couderc

24440 Naussannes, Frankrijk | Bekijk op kaart

Naturisten Camping Le Couderc ligt verborgen in het glooiende landschap van de Dordogne. Deze naturistencamping in het Zuiden van Frankrijk is zeer geschikt voor het naturistisch kamperen met kinderen. Het terrein is gelegen midden in de natuur en bevat naast twee zwemvijvers ook nog eens een heerlijk verwarmd zwembad.

Animatie en faciliteiten

Een naturistencamping die van alles te bieden heeft voor kinderen. Dat is Camping Le Couderc. Naast verschillende soorten animatie in het hoogseizoen en verschillende speelfaciliteiten is er voor de kleinere onder ons ook een speciaal peuterbadje. Voor de oudere onder ons heeft de camping ook verschillende sportieve activiteiten te bieden, maar kan men ook gebruik maken van de sauna, hammam en jacuzzi. Bij Naturisten Camping Le Couderc ben je verzekerd van een fijne camping met verschillende luxe faciliteiten.

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van Camping Le Couderc. Is Camping Le Couderc bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Camping Le Couderc is op dit moment helaas niet te boeken.
Faciliteiten van Camping Le Couderc
Aantal plaatsen: 100 tot 250 plaatsen
Afstand vanaf Utrecht: 1071
Animatie
Bubbelbad
Buitenzwembad
Campingwinkel
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Huurtenten
Kampeerplaatsen
Naturistencamping
Peuterzwembad
Restaurant
Speeltuin
Stacaravans
Sterren: 3 sterren
Verwarmd Zwembad
Welness
Wifi
Laatste 10 beoordelingen van Camping Le Couderc

Camping Le Couderc heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.